Малко разяснение...

Тук можете да задавате въпроси и коментари относно СИЛВА Метод

Модератор: Stoyan

Малко разяснение...

Мнениеот striking на Пон Мар 29, 2010 5:08 pm

Купих си 1-вата книга. И я прочетох 2 пъти както пише. Преди това съм чел на Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко" и знам за какво става на въпрос, но почти не съм го практикувал или поне не много сериозно. Въпросът ми е някой може ли да обясни, кое му е толкова различното да отидеш на курса и да учиш сам в къщи? В смисъл на всякъде чета, че разликата била огромна, е да ама аз като нямам 320лв за подобен курс какво да направя... :cry: В книгата пише, че трябва 10 дена да се влиза в алфа само ?СУТРИН? от 100 до 1 и после 10х50-1, 10х25-1, 10х5-1, но това прави 40 дена, това е много време особено съпоставено с 2-3дневният курс който се провежда, вярно че там ти го обеснява човек, но както вече казах не ми е по джоба за съжаление :( Искам да задам още няколко въпросчета:
1.Ако си тренирам сам дали, ще успея да предизвиквам събитията, които искам?
2.Първо 40 дена трябва да влизам в А ниво и после чак да започна да визуализирам, така ли ?
3. Малко ми е трудно да си държа очите на 20 градуса без да мърдат след известно време... незнам може би с времето ще се оправи, защото аз тази сутрин го направих за 1-ви път и на 1-2 пъти усетих леко "щастие" или незнам как да го нарека, но за много кратко време... това ли е било алфа нивото?
4. Има едно събитие което ми е много важно и трябва да се случи между 20-30юни, заминавам на бригада и трябва да започна работа на едно място, но по-принцип това може да стане чак когато съм там и с повече късмет! И се чудя дали имам достатъчно време ако започна да се уча от сега, за да успея да го предизвикам това събитие :roll:
Много съм въодушевен и се надявам някой скоро да ми отговори на въпросите...
striking

Re: Малко разяснение...

Мнениеот striking на Нед Апр 04, 2010 10:44 am

Жалко че никой няма желание да помогне...
striking

Re: Малко разяснение...

Мнениеот Stoyan на Пон Апр 05, 2010 9:19 pm

Въпросите са много. За да отговоря, би трябвало да изнеса семинар. но ще се опитам на кратко да отговоря. Книгата е информация, а семинара знание. Въпреки това има хора, които само с книгата са успели.
Визуализирайте непрекъснато. Не чакайте да минат дни.
Относно това, което искаме да ни се случи, е много важно да го програмираме правилно и на нужното ниво/Алфа/. Трабва да внимаваме, какво искаме, защото се случва. Примерно може някой да иска да се свърже с човека, който му харесва и това да се случи. Но това ли е най-доброто за него? Правилното е, ако искаме да бъдем с някой, да програмираме да намерим идеалния за нас човек. Ако някой е болен, да направи програма да е здрав, а не ,, Не искам да съм болен".
Ако иска да изкара семина, да не мисли, че няма пари, а да си представя, че е на семинара. Да си представя, че му дават дипломата и всички му ръкопляскат и е много щастлив.
Така че ви чакам на семинара.
Stoyan

Назад към Форум на СИЛВА Метод