Курс за Силва Метод

Тук можете да задавате въпроси и коментари относно СИЛВА Метод

Модератор: Stoyan

Re: Курс за Силва Метод

Мнениеот Stoyan на Пон Юни 14, 2010 12:16 pm

Здравейте.
Във Варна ще има курс най-рано след една година. Обикновено се внася една сума за предплата и до семинара, може да се доплати. В София следващия семинар ще се проведе в края на септември.
Поздрави и всичко все по-добре
Stoyan

Мнениеот Stoyan на Съб Юни 26, 2010 8:52 pm

Следващият основен семинар на Силва Метод ще се проведе в края на септември в София. За сега не се предвижда семинар другаде. Можете да запазите място с една предплата по банков път или в книжарницата и да издължите на самия семинар. Ораганизира се и група за Бразилия при Жоао де Деус- чудотворния бразилски лечител. В книжарницата имаме две книги за него.
Поздрави и всичко все по-добре.
Stoyan

Мнениеот millayves на Нед Юли 18, 2010 2:44 pm

Здравейте,

Аз също искам да се запиша за курса за Метода Силва. Някой може ли да ме посъветва как става записването?
За мен е удобен този курс, който ще се проведе в София през есента, дали някой има представа за датите и записването чрез "Нова Епоха" ли става.
Благодаря ви предварително :)
millayves

Мнениеот Stoyan на Вто Юли 20, 2010 10:34 am

Следващият основен курс на Метода Силва ще се проведе в София в началото на октомври На 24 и 25 септември авторът на книгата ,,Подобри живота си" и един от най успешните преподаватели на Метода Силва - Панайотис Метаксатос ще направи дългоочаквания семинар ,,Стани един магически продавач" и на 26 септември семинара ,,Хипноза за всички". Семинарите са достъпни за всички- независимо дали са карали семинар на Силва Метод. Местата са ограничени.
Stoyan

Курс за Силва Метод

Мнениеот millayves на Вто Юли 20, 2010 2:35 pm

Благодаря ви за изчерпателната информация. Единствено исках да попитам за начина, по който стават записванията?
millayves

Предишна

Назад към Форум на СИЛВА Метод